Loading Een ogenblik geduld
De pagina wordt geladen
Loading
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Over Ons

Industrial Safety & Emergency Consult BVBA is een dynamisch en onafhankelijk bedrijf dat u een totaalservice aanbiedt  binnen de niche van interventie en werken in uitzonderlijke omstandigheden - operationeel sinds 2002.

We hebben er voor gekozen om met vaste instructeurs te werken die een mogelijk lange-termijn dienstverlening vooropstellen waarbij een zeer uitzonderlijke vertrouwensrelatie wordt gecreëerd en iedereen kan genieten van een "persoonlijke" aanpak.

Onze klanten? Dat zijn zowel eenmansbedrijven, KMO’s als grote ondernemingen. Elk project - hoe klein ook -  start met een vraag en het is aan ons om binnen het door u gespecifieerde kader een oplossing te bieden, wat mogelijk is dankzij onze uitgebreide kennis en expertise waardoor we soms "out of the box" een oplossing kunnen aanreiken.
Het belangrijkste is dat kwaliteit gegarandeerd wordt.

ISEC vindt zijn ontstaan binnen de industrie (petro en chemie), maar al snel werd duidelijk dat er meer mogelijkheden waren met onze kwaliteitsvolle aanpak. Sinds 2013 werd een 2de poot opgezet met gespecialiseerde wind-trainingen waaronder de GWO basic safety training met meer dan 1000 certificaties per jaar. Vanaf 2016 werden de IRATA-certificatie behaald.Niet overtuigd? - Vraag onze referentielijst van projecten.

 

  • U wenst meer informatie of u heeft specifieke vragen?

    Aarzel zeker niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen, wij helpen u met veel plezier verder.