Loading Een ogenblik geduld
De pagina wordt geladen
Loading
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Adviesverlening in de industriƫle sector.

Wanneer je met een probleemstelling geconfronteerd wordt in een niche is het soms moeilijk de juiste partij te pakken te krijgen. Binnen de gespecialiserde niche die industriële interventie met zich meebrengt heeft ISEC zich weten te positioneren als betrouwbare partner met reeds mooie resultaten op zijn palmares.

Door soms "out of the box" te denken en de "hands-on" gedachte welke kerwaarden uit onze missie en visie vertegenwoordigen weten we met voldoende staving en competenties een adviesproject inn juiste banen te leiden en oplossingen voor te stellen die op de werkvloer realiseerbaar zijn.

Reken op de DIENSTVERLENING van ISEC BVBA voor:
 
  • (Re)organisatie van bedrijfshulpverleningsdiensten.
  • Emergency Response Coördinatie.
  • Technische aankoopbegeleidng van interventiematerialen.
  • Organisatie van interventie-en evacuatieoefeningen (mono-of  multidisciplinair).
  • Evaluatie en bijsturing van nood-en interventieplannen.
  • Betredings -en reddingsanalyses bij besloten ruimten.

Verwacht van ons niets minder dan een oerdegelijke en persoonlijke service.
Zeer belangrijk is te weten dat ISEC geen materialen verkoopt.
We treden op als onafhankelijke adviesverlener die weet waar en welke materialen voor uw project best van toepassing zijn.
Deze onafhankelijkheid is voor ons een "gouden stelregel"

Projecten in de kijker:

SNIV (Snel interventievoertuig) - Volvo Europa Trucks Gent
Deze voertuigen assemblage-eenheid zocht ter ondersteuning van zijn voertuigenpark voor de bedrijfsbrandweer een mogelijkheid voor snelle tussenkomst "tweede interventie" in de bedrijfshallen. ISEC ontwikkelde een bluseenheid op basis van een voertuig met technische eigenschappen om in de hallen, tussen de productielijnen met de gepaste middelen te interventiëren. De bluseenheid werd uitgerust met water en blusschuim alsook de nodige persoonlijke beschermingsmiddelen voor de brandweerlieden. Samen met de interventiefunctie kan het voertuigje ook ingezet worden ter begeleiding van externe hulpdiensten op site en signalisatie.

Besloten ruimten - betredings en pré interventieanalyse: BAM Asphalt.
Voor de asfalcentrale van Vinalmont werden de ISEC-consultants aan het werk gezet om elke besloten ruimte te definiëren, analyseren naar betredingsprocedure en hierop de pré-interventienalayse te schrijven. Dit geeft de operationele ploeg de mogelijkheid om tijdens de onderhoudsstop elke betreding voor te bereiden en de nodige middelen vooraf op te stellen een eventuele evacuatie mogelijk te maken. Een goede voorbereiding is van cruciaal belang bij het betreden van besloten ruimten.

Bouw van een industrieel schuimblusvoertuig - ADPO Kallo
Op vraag van ADPO Kallo waar onze trainers reeds jaren de bedrijfsinterventieploeg onsite trainen werd een studie uitgevoerd door ISEC met als doel de bouw van een nieuw interventievoertuig voor de bedrijfsbrandweer. Als basis werden veiligheidsrappartering, adviezen van openbare brandweer, technische eigenschappen van de beschikbare blusinstallaties en interventiemogelijkheden van de vrijwillige brandweerlieden gebundeld wat resulteerde in een lastenboek voor een zwaar schuimblusvoertuig. De capaciteiten liggen op 10.000 liter schuimvolume, een grote dakmonitor van 7600 lpm en 2 snel inzetmonitoren van 2000 lpm ,wat samen met een 250kg poederblusunit voor de nodige slagkracht zorgt. De bouw werd ter hand genomen door Kenbri Nederland.

  • U wenst meer informatie of u heeft specifieke vragen?

    Aarzel zeker niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen, wij helpen u met veel plezier verder.