Loading Een ogenblik geduld
De pagina wordt geladen
Loading
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Onsite Training

Training met op eigen bedrijf, met eigen middelen volgens de interne procedures geeft het vertrouwen om in reële situaties gepast te reageren. Binnen ISEC werken we met 2 formats om deze onsite traingen mogelijk te maken;
 

  • De opleiding op maat:
ISEC werkt een gepast voorstel uit op basis van de informatie welke tijdens het voorbereidende gesprek wordt verstrekt. Tijdens de opleiding zal de ISEC-trainer inspelen op de bedrijfssituatie en aanwezige middelen. Deze format is éénmalig of wordt herhaald volgens het ploegensysteem van het bedrijf.
 
  • Het serviceconcept:
​​​​​​​Er wordt met het serviceconcept vertrokken van een peridieke opvolging (wekelijks, maandelijks of volgens het ploegensysteem). De trainer werkt in overleg met de preventieadviseur of trainingsdienst een opleidingsmatrix uit waardoor elke trainingsdag voor het ganse jaar de gepaste invulling krijgt. Er bestaat de mogelijkheid dit serviceoncept in overlge uit te breiden naar een verslaggeving welke kan aangewend worden voor audits van verzekeringen en/of inspectiediensten.
 
 
Aangezien ISEC met vaste trainers werkt wordt ik functie van beschikbaarheid een vaste trainer voorgesteld die de ploegen en trainingssessies opvolgt. In dit kader wordt een vertrouwensband tussen trainer en bedrijf gecreëerd waardoor de bedrijfseigen procedures dieper in de training verwerkt worden. Dergelijke samenwerkingen lopen meermaals jaar na jaar door wat de periodieke training tot een vast gegeven maakt.

Wens je meer te weten? Aarzel niet naar onze referenties te vragen!

Inzet gevaarlijke stoffen

Betreden en redden uit besloten ruimten

Brand-interventie

Werken en redden op hoogte

  • U wenst meer informatie of u heeft specifieke vragen?

    Aarzel zeker niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen, wij helpen u met veel plezier verder.